Η εταιρεία μας

Η εταιρεία My Life Line ιδρύθηκε το 2015 από ανθρώπους με μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική ενασχόληση σε υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων από διάφορες ειδικότητες, οι οποίοι ειχαν όραμα να αξιοποιήσουν την γνώση τους προς όφελος των ανθρώπων που έχουν πέσει θύματα τροχαίου ατυχήματος είτε οι ίδιοι ή μέλος της οικογένειάς τους.
Η μεγάλη μας πείρα αποδεικνύει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων χάνεται πολύτιμος χρόνος. Μετά τη μεταφορά του παθόντα στο Νοσοκομείο για την παροχή επείγουσας ιατρικής φροντίδας περνάει συνήθως ανεκμετάλλευτο ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου ο παθών ή η οικογένειά του αποφασίσουν να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό για την ενημέρωσή τους σχετικά με τα δικαιώματά τους καθώς και τη διερεύνηση και αποτύπωση των πραγματικών συνθηκών του ατυχήματος.
Η καθυστέρηση όμως αυτή, ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά την τελική έκβαση της υπόθεσης, διότι κρίσιμα στοιχεία για την υπόθεση αλλά και δικαιώματα του παθόντα ίσως απωλεσθούν. Γι’ αυτό, εξειδικευμένοι επαγγελματίες – συνεργάτες μας μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα σε οποιαδήποτε ανάγκη σας σε μία υπόθεση σοβαρού τροχαίου ατυχήματος και να απαντήσουν σε κάθε ερώτησή σας.
Το επιτελείο των ικανών συνεργατών μας, αποτελούμενο από ιατρούς, νομικούς συμβούλους, ψυχολόγους, πραγματογνώμονες-αναλυτές, εμπειρογνώμονες, διακανονιστές, έχοντας μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση τροχαίων ατυχημάτων, βρίσκεται δίπλα στον παθόντα και στην οικογένειά του σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, είτε μπορούν να μετακινηθούν είτε όχι, χωρίς οποιαδήποτε δική τους οικονομική υποχρέωση.
Σκοπός μας η πλήρης κάλυψη κάθε ανάγκης του παθόντος στην προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του. Για να το επιτύχουμε αυτό συνεργαζόμαστε με τους θεράποντες ιατρούς, και συνδράμουμε στην ψυχολογική υποστήριξη και αποθεραπεία σε συνεργασία με ιδιωτικά Κέντρα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας.
Παράλληλα, επιδιώκουμε τη διερεύνηση και αποτύπωση των πραγματικών συνθηκών του ατυχήματος από πραγματογνώμονες – αναλυτές ώστε να αποδεικνύονται οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος και η υπαιτιότητα, η οποία αποτελεί την υπ’ αριθμ. 1 προϋπόθεση για την διεκδίκηση αποζημίωσης από τον υπαίτιο του ατυχήματος και την ασφαλιστική του εταιρία.
Σε συνεννόηση με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του πελάτη αποσκοπούμε στην πολύπλευρη και ολοκληρωμένη αντιμετώπιση της υπόθεσής του με υπευθυνότητα και σοβαρότητα ως την πλήρη ικανοποίησή του.
Όλα αυτά δεν μπορεί να τα διεκπεραιώσει μόνος του ο παθών ή η οικογένειά του διότι αφενός δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, αφετέρου διότι έπειτα από ένα σοβαρό τραυματισμό (ή και θάνατο) σε τροχαίο ατύχημα ανατρέπονται πλήρως οι συνθήκες της ζωής του ιδίου αλλά και της οικογένειάς του σε πολλά επίπεδα: πρώτη προτεραιότητα γίνεται η ιατρική του παρακολούθηση και η αποκατάσταση της υγείας του, παύουν να εργάζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα (ενδεχομένως και για πάντα), αντιμετωπίζουν οικονομικά αδιέξοδα και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα απρόβλεπτα έξοδα που συνεπάγεται η άμεση ανάγκη παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και οι δαπάνες διαβίωσης των ιδίων και των μελών της οικογένειάς τους.
Σε ακόμη δυσκολότερες μάλιστα περιπτώσεις όπου ένας σοβαρός τραυματισμός προκαλέσει μακροχρόνια νοσηλεία, επίπονη και δαπανηρή αποκατάσταση, μόνιμη αναπηρία, ακρωτηριασμό ή και θάνατο, οι ψυχολογικές και οικονομικές συνέπειες είναι κυριολεκτικά ανυπολόγιστες για τον ίδιο τον παθόντα και την οικογένειά του.
Οι δε άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος του θύματος τροχαίου βιώνουν επίσης μεγάλες δυσκολίες και αγωνία για την υγεία και την σωματική ακεραιότητα του ανθρώπου τους, ενώ παράλληλα βρίσκονται σε μεγάλη αμηχανία: αναρωτιούνται τι πρέπει να πουν, πώς να φερθούν, πώς να αισθανθούν, αν πρέπει να πουν την αλήθεια, αν πρέπει να δείξουν αυτό που αισθάνονται.
Σε τέτοιες συνθήκες χρειάζονται και οι ίδιοι στήριξη για να βρουν την δύναμη να αποτελέσουν ένα επαρκές υποστηρικτικό δίκτυο. Αυτήν την επιπλέον ανάγκη για ολιστική αντιμετώπιση έρχεται να καλύψει η εταιρία MY LIFE LINE. Με ένα δίκτυο εξειδικευμένων επιστημόνων (ψυχιάτρων, ψυχολόγων) παρέχει την κατάλληλη ψυχολογική στήριξη ώστε οι πελάτες μας να αισθάνονται ότι έχουν την φροντίδα που αξίζουν και χρειάζονται στη συγκεκριμένη δύσκολη στιγμή.